Störst i Sverige på kärltvätt - experter på att skapa en trevlig återvinningsmiljö

WEMAB är ett familjeföretag som drivs av familjen Wennlöf i två generationer. Företaget grundades år 1996 i Örebro och har sedan dess arbetet med återvinning och kärltvätt. Vi har över 25- års erfarenhet av kärltvätt och byggnation av miljöhus anpassade för fastighetsnära  återvinning. Vi har kontor i Örebro men arbetar över hela landet, avstånd är inget problem med en bra planering. Vi arbetar både med stora kommuner men även enstaka villaägare, alla kunder är lika viktiga för oss stora som små. Vårt signum är kvalitet & tillförlitlighet och kundnära kontakt med snabb återkoppling.

Kärltvätt - gasbilar för vår miljö

Vi är störst i Sverige på kärltvätt och tvättar ca 120 000 kärl runt om i hela landet åt både den enskilda villaägaren och de större fastighetsbolagen samt kommuner. Vi har 12 st kärltvättsbilar varav 5 st biogasbilar som tvättar kärlen i ett slutet system utan kemikalier med endast högtryck och hetvatten.  Vi städar även ur och rengör soprum i samband med kärltvätt. Vi upprättar ett schema för olika orter för varje säsong som Ni ser på vår första sida. 

 Är  Ni intresserade av kärltvätt så maila info@wemab.com. 

WEBO - Miljöhuset anpassat för fastighetsnära återvinning

Vi bygger ett specialanpassad och flexibelt miljöhus med tydliga instruktioner för enkel källsortering.
Huset kan byggas på olika underlag och efter beställning så byggs det inomhus i Örebro samt målas och sätts upp, färdigt att använda på mindre än en dag. Vi hjälper till med allt från projektplanering - bygglovsansökan till färdigställt hus. Huset skapar en trevlig återvinningsmiljö för fastighetsägaren. 
Vi kan även hjälpa till med olika återvinningslösningar och hjälper fastighetsägare men det kontakten samt planeringen. Låt oss bli Er återvinningskonsult.